Annonser

Fotoprodukter

När du framkallar online så finns det massor av olika fotoprodukter som du kan beställa och designa med dina egna foton på. Här presenterar vi ett litet urval på de allra vanligaste men det finns många, många fler. Vill du till exempel göra en egen tavla så rekommenderar vi tryck på canvasduk vilket du kan läsa mer om på www.canvasduk.nu.

Fotoalmanacka

Vill du ha en almanacka som är personlig och speciell? En som du blir glad av att planera i? Då ska du beställa en fotoalmanacka med dina egna digitala foton tryckta i, det finns flera olika varianter att välja mellan och du kan designa själv som du vill. Det går att göra en väggalmanacka med bara ett blad, en med ett blad för varje månad och mindre varianter med ett blad för vecka. På varje blad laddar du upp en av dina bilder precis som du vill ha det, sedan väljer du utseende på presentationen av datum etc. du kan även ha text med. Det är enkelt och blir även en bra present till någon du tycker om.

Fotomuggar

En fotomugg kan verkligen liva upp din vardag, det är helt enkelt en mugg som du beställer med din egen bild på. Det brukar tyvärr inte finnas så många varianter på själva muggarna utan är oftast en vanlig vit i porslin. Men det är ju din bild som sätter prägeln på muggen. Du laddar helt enkelt upp den bild du vill ha på muggen och beställer, man kan även få med en personlig text på. Särskilt barn brukar uppskatta att ha en ”egen” mugg med sitt foto på, det är roligt för dem att dricka ur en mugg med en egen bild. Om det är svårt att få ha sin kaffekopp i fred på jobbet är fotomuggen ett utmärkt sätt att särskilja sin från andras och det livar upp din dag.

Foto t-shirt

Denna fotoprodukt har funnits länge men nu när man kan göra det med sina digitala bilder och med dagens teknik så blir resultatet mycket bättre. Du kan med hjälp av denna produkt få en tröja med din helt egna design och bild på. Den är även en uppskattad present till mor och farföräldrar etc. Gör din t-shirt som du vill ha den med din egen bild, bara att ladda upp bilden och beställa, det går även att få med egen text på. Här brukar man dessutom kunna välja mellan lite olika kvaliteter på tyg etc.