Annonser

Framkallningsfirmor online

Photobox

Photobox är det största företaget i Europa på att framkalla digitala foton och på att dela och lagra bilder på internet. De erbjuder många tjänster inom foto, såsom lagring av digitala foton, elektroniska fotoalbum, skapande av fotoprodukter och de har även en online-butik som säljer allt från fotomuggar till posterramar.

Man kan få sina foton framkallade på alla möjliga sätt, och få dem på olika typer av papper och i olika storlekar. Andra tjänster inkluderar: designa sin egen almanacka, skapa fotokollage, göra sin egen fotobok, designa egna mobilskal och mycket mer.

Företaget finns i 15 länder och har över 20 miljoner användare.

 

Vistaprint

Vistaprint utför tjänster för både privatpersoner och större företag – över 10 miljoner personer har fått hjälp att marknadsföra sitt företag i år, och det blir fler och fler varje dag.

För marknadsföring erbjuder de beställning av olika typer av visitkort, reklamblad som broschyrer och informationsblad m.m., hemsidor – både gratis och prissatta, facebook-sidor för företag, skyltar – bl.a. affischer och banderoller och även kontorsmaterial som magneter och papper.

För de som vill ha mer personliga tjänster kan man även designa sin egen kalender eller fotomugg, skapa sitt eget fotoalbum, beställa julkort och gratulationskort och man kan även beställa kläder (bl.a. t-shirtar).

Vistaprint är ett nederländskt företag med 24 lokala hemsidor och levererar varor och tjänster till över 130 länder.

 

Fujidirekt

Fujicolor Sverige är ledande i Skandinavien på digital fotoframkallning och Fujidirekt har kontor i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Företaget erbjuder många tjänster inom fotoframkallning och man kan få sin bild tryckt på ett antal olika sätt.

Om man vill ha sina bilder framkallade kan man inte bara välja storlek och format på sin bild, men även vad den ska tryckas på. Vanligast är det kända Fuji-fotopappret som är av högsta kvalitet. Färgerna blir skarpa och pappret har en bra livslängd. Man kan, förutom på fotopapper, få sina bilder tryckta på gosedjur, skärbrädor, canvas, almanackor, kläder, väskor, julkort och mycket mer. Man kan även skicka in filmrullar för att framkallas.

Sortimentet är brett och ger många olika sätt att uppleva sina bilder och minnen.

 

Önskefoto

Önskefoto erbjuder många olika fotoprodukter, och deras vision är att bli marknadsledande i Norden (främst Sverige och Norge) på att sälja personliga fotoprodukter till konsumenter. Önskefoto är en del av Albelli gruppen, som är aktivt i bl.a. Storbritannien, Italien, Tyskland och många fler. Önskefoto grundades 1975 och har över 30 års erfarenhet inom fotoframkallning.

På deras hemsida kan man skapa egna kalendrar, fotoböcker, kort, canvas och agendor. Man kan också trycka en utvald bild på plexiglas, som är ett unikt sätt att uppleva sina foton. Hemsidan erbjuder också inspiration till hur man kan skapa t.ex. kort, canvas och mer.